دسته بندی: آموزشی, علمی, کامپایلرهای میکرو, ای.وی.ار (AVR), آرم (ARM), طراحی pcb
دسته بندی: آموزشی, نرم افزار, طراحی pcb
دسته بندی: آموزشی, شبه ساز مدارات, طراحی pcb
درود
نرمافزار تحت وب نرمافزاری است که کاربران برای استفاده از آن، تنها نیاز به یک مرورگر وب ازقبیل: گوگل کروم، اینترنت اکسپلورر، فایر فاکس و یک ارتباط شبکه دارند. این نرم افزارها برخلاف نرم افزار های تحت ویندوز، نیازی به دانلود یا دریافت CD برای نصب یا بهروزرسانی ندارند. تحت وب بودن نرمافزار، الزاما به معنی تحت اینترنت بودن آن نیست. قطع یا وصل بودن اینترنت مشکلی را در اجرای نرم افزار تحت وب ایجاد نمی کند.
تحت وب بودن یعنی ارتباط کاربر با نرم افزار از طریق مرورگر وب و تبادل اطلاعات با سرور از طریق یک ارتباط شبکه. این ارتباط شبکه میتواند به کوچکی و محدودیت یک شبکه داخلی در یک ساختمان کوچک و یا به بزرگی و گستردگی جغرافیایی شبکه اینترنت باشد.(brfsoft.com)
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه عبارت "نرم افزارهای تحت وب" را گوگل کنید.
در زمینه طراحی مدارات الکترونیکی نیز چنین نرم افزارهایی وجود دارند. در ادامه مجموعه ای از این برنامه ها خدمت دوستان معرفی خواهد شد که از ویژگی های بارز آنها رایگان بودن آنهاست. این برنامه ها همانطور که گفته شد تحت وب بوده و نیازی به دانلود و نصب بر روی کامپیوتر ندارند، کافیست وارد سایت مربوطه شده و مستقیما از طریق وب سایت اجرا گردد.
لیست 10 نرم افزار تحت وب که برای طراحی و شبیه سازی مورد استفاده قرار می گیرد به قرار زیر است. برای توضیحات بیشتر به ادامه مطلب رجوع کنید
1. طراحی مدارات الکترونیکی، شبیه سازی مدار و طراحی PCB بوسیله ی EasyEDA:
6.PartSim:
123D Circuits .7دسته بندی: آموزشی, نرم افزار, شبه ساز مدارات
یکی از نرم افزارهای مطرح در زمینه طراحی و شبیه سازی مدارهای ماکروویو و RF بدونه شک نرم افزار ADS می باشد. این نرمافزار برای اولین بار توسط شرکت HP ارائه شد و بعدها امتیاز آن به شرکت Agilent داده شد.
برای شروع به کار با این نرم افزار داشتن یک جزوه ی آموزشی خالی از لطف نخواهد بود. لذا در ادامه یک فایل آموزشی 90 صفحه ای تحت مباحث زیر خدمت دوستان ارائه می گردد.
آﺷﻨﺎﻳﻲ ﺑﺎ ﻧﺮم اﻓﺰارADS
ﺗﺠﺰﻳﻪ وﺗﺤﻠﻴﻞDC
ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞAC
ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞﮔﺬرا Transient
اﻣﺮوزه ﻓﻨﺎوري ﻛﺎرت ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ داراي ﻛﺎرﺑﺮدﻫﺎي وﺳﻴﻌﻲ در ﺻﻨﺎﻳﻊ روز دﻧﻴﺎ ﻣﻲﺑﺎﺷـﺪ. اﻳـﻦ ﻓﻨـﺎوري ﻋﻼوه ﺑﺮ ﺗﻮاﻧﺎﻳﻲ ذﺧﻴﺮه اﻃﻼﻋﺎت، ﻗﺎدرﺑﻪ ﭘﻴﺎدهﺳﺎزي اﻟﮕﻮرﻳﺘﻢﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ رﻣﺰﻧﮕﺎري ﺟﻬﺖ اﻣﻨﻴـﺖ ﺑﻴـﺸﺘﺮ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ. ﺗﻮاﻧﺎﻳﻲاﺳﺘﻔﺎده از ﻧﺸﺎﻧﻪﮔﺬاريﻫﺎي اﻣﻨﻴﺘﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ اﺳﺘﻔﺎده ازﻣﺸﺨﺼﺎت ﺑﻴﻮﻣﺘﺮﻳﻚ، ﺑﺮﺟﺴﺘﻪﺳﺎزي، ﺣﻜﺎﻛﻲ ﻟﻴﺰري و...، درﺟﻪ اﻣﻨﻴﺖ ﺑﺎﻻﻳﻲ را ﺑﺮاي ﻛﺎرﺑﺮدﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ در آﻧﻬﺎ اﻣﻨﻴﺖ از اﻫﻤﻴـﺖ ﺑـﺎﻻﻳﻲﺑﺮﺧـﻮردار اﺳﺖ،ﻓﺮاﻫﻢ ﻣﻲﻛﻨﺪ. ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ اﺳﺘﻔﺎده ازاﻳﻦ ﻓﻨﺎوري ﺳﺒﺐ ﻛﺎﻫﺶ ﻫﺰﻳﻨﻪﻫﺎي ﻣﺎﻟﻲ و ﻧﻴﺮوي اﻧﺴﺎﻧﻲ، ﻛﻨﺘـﺮل دﺳﺘﺮﺳﻲ ﺑﺮاي ﻛﺎرﻛﺮدﻫﺎ ﻳﺎ اﺑﺰار(ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺮآﻳﻨﺪ ﺗﺼﺪﻳﻖ ﺻﺤﺖ)، ﺗﺴﻬﻴﻞ ﺗﺒﺎدﻻت ﻣﺎﻟﻲ و ﻓﻌﺎﻟﻴﺖﻫـﺎي ﺗﺠﺎري، ﺟﺎﺑﺠﺎﻳﻲ آﺳﺎن و اﻣﻦ اﻃﻼﻋﺎت و دادهﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ و ﺳﻮق ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﺳﻮي ﺟﺎﻣﻌﻪاي ﺑـﺪون ﭘـﻮل ﻧﻘـﺪ ﻣﻲﺷﻮد.